Prijzen

  • Het kennismakingsgesprek van 45 minuten is gratis.
  • Een individuele sessie van 45 minuten kost 75 euro.
  • Een online sessie kost van 45 minuten kost 50 euro.
  • Een groepsbijeenkomst of training van 90 minuten kost 60 euro.

De kosten zijn inclusief BTW.    

Vergoedingen

Het is goed om te weten dat bij alle vergoede zorg, je altijd eerst jouw eigen risico dient te betalen van 385 euro. Dit ben je dus sowieso kwijt, of je nu wel of niet bij een gecontracteerde behandelaar start.

Jouw eigen risico is dus omgerekend al 5 sessies bij de Silvie Coaching & Training.  Uit ervaring blijkt dat de meeste mensen genoeg hebben aan één kennismakingsgesprek en 5 behandelgesprekken.

De sessies worden bij Silvie Coaching & Training niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik heb er bewust voor gekozen niet met zorgverzekeraars samen te werken, zodat er geen verplichte diagnose hoeft te worden gesteld en de inhoud van de zorg niet door de regels van de zorgverzekeraar wordt beïnvloed. Dit komt de kwaliteit, vrijheid en inhoud van de ondersteuning ten goede. Hierdoor kan Silvie Coaching & Training flexibeler en persoonlijker op maat gemaakte ondersteuning bieden voor jouw hulpvraag. Je kunt natuurlijk kijken of je de gesprekken vergoed kunt krijgen via andere wegen, zoals je werkgever.

Aanbieding!

Om het aantrekkelijker te maken om te starten bij Silvie Coaching & Training heb ik voor jou het ‘Starters pakket’ samengesteld bestaande uit 6 sessies voor de prijs van het eigen risico (385 euro). Je betaalt dan voor 5 sessies en krijgt het 6e consult gratis!  

Ik stuur je hiervoor éénmaal een factuur na de eerste sessie als je hiervan gebruik wilt maken. Na het pakket is het uiteraard mogelijk om nog gebruik te maken van losse consulten.  

Het aantal sessies varieert uiteraard per persoon en per hulpvraag. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken van het aantal gesprekken dat je nodig hebt. Indien je vragen hebt over de kosten, kun je altijd vrijblijvend met mij contact opnemen per telefoon, e-mail of whatsapp.  

Betaling

Je ontvangt na ieder consult een factuur per mail, die je zelf binnen 14 dagen dient te betalen. Tenzij jouw coachtraject wordt vergoed door jouw werkgever.


Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in! Svp hulpvraag en voorkeur coachingsstijl vermelden (1 op 1, wandelcoaching of in groepsverband):