Leuk om je te ontmoeten

Over mij

Ik ben Silvie (1988) en ik ben counselor, gespecialiseerd in stress, zelfbeeld en zelfvertrouwen. De afgelopen 15 jaar heb ik inmiddels vele mensen geholpen op het gebied van stress.

Ik ben afgestudeerd toegepast psycholog (2014), en heb in 2017 de geaccrediteerde post HBO Praktijkondersteuning huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) afgerond.
Aangevuld met een specifieke opleiding tot coach (2020). Ik ben professioneel counsellor (2023) en heb aanvullende opleidingen gevolgd zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Pijn & het brein, Negatief zelfbeeld behandelen met Cognitieve gedragstherapie (CGT).

Ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend. Ik reis graag naar Frankrijk waar een bezoek aan een mooi museum zelden in het programma ontbreekt. In het weekend maak ik graag de balans op en kom ik tot rust met een boswandeling.

Ik combineert mijn werk in de zorg met het ondernemerschap. Hierin kan ik mijn ervaring als erkend zorgprofessional kwijt maar dan met meer tijd voor persoonlijke aandacht; best of both worlds.

Ik vind het belangrijk dat de counselling die ik bied wetenschappelijk verantwoord is en aan de hoogst mogelijke standaarden voldoet. Daarom volg ik regelmatig nascholing, ben ik te vinden in het kwaliteitsregister van de LV POH-GGZ en lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. Ik geef ik regelmatig workshops, lesdagen en webinars binnen mijn vakgebied.

Opdrachten gedaan voor: 

Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo