Heb je de motivatie om te stoppen met roken maar behoefte aan hulp bij succesvol gestopt blijven? Je kan bij mij terecht met vragen over:

  • Als ik stop met roken kom ik aan, hoe kan ik dat voorkomen?
  • Mijn vrienden roken maar ik wil stoppen, hoe doe ik dat?
  • Hoe behoud ik de motivatie na het stoppen met roken?
  • Ik ben reeds een jaar gestopt maar heb soms nog de trek, hoe kan ik me wapenen tegen terugval?

Mogelijke gespreksonderwerpen tijdens onze sessies zijn inzicht in je verslaving, hoe je de eerste paar dagen en weken door komt, triggers herkennen en voorkomen, gedachtenkronkels opsporen, je gedrag veranderen, omgaan met trek en sociale druk, motivatie behouden en terugvalpreventie.

Werkwijze

Als psycholoog in een huisartsenpraktijk begeleid ik mensen naar een rookvrij leven. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan de verbetering en intensivering van het aanbod voor mensen die willen stoppen met roken.

Door middel van kennis, inzicht in de gedachtenkronkels en het opstellen van een terugvalpreventie leer je beter omgaan met obstakels en om dichter bij jouw doel te blijven. Zodat jij weer de regie in jouw leven hebt, met een langer gezonder en gelukkig leven als resultaat.

Dit alles in een positieve sfeer waarin ik jou op een gezellige, verantwoorden en inspirerende manier help gestopt te blijven. De methoden die ik tijdens de begeleiding gebruik bestaan uit effectief bewezen behandelvormen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment therapy (ACT), oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie en mindfulness.

Alle info en oefeningen zijn zowel in 1 op 1 (face -to-face of online) sessies als in groepsverband te krijgen dus geheel op maat!

Meer weten over de groepstrainingen? Kijk voor meer informatie op www.smramsterdam.nl

Resultaten

Wat anderen zeggen

“Silvie is een warme coach die tegelijkertijd erg scherp en kritisch kan kijken naar wat er speelt. Met haar humor en eerlijkheid ervoor ze dat je echt gaat nadenken over jezelf en je gewoontes. ”


Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in! Svp hulpvraag en voorkeur coachingsstijl vermelden (1 op 1, wandelcoaching of in groepsverband):