Leuk om kennis met je te maken!

Over mij

Hier is mijn verhaal

Met ruim 10 jaar ervaring heb ik inmiddels vele mensen geholpen op het gebied van stress, perfectionisme en zelfbeeld. Ik ben toegepast psycholoog en praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenzorg (POH-GGZ). In 2019 heb ik mijn eigen coach- en trainingsbureau opgericht. 

Ik ben mentale vitaliteitscoach, gespecialiseerd in stress, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk dat de coaching die ik bied wetenschappelijk verantwoord is en aan de hoogst mogelijke standaarden voldoet. Daarom volg ik regelmatig nascholing, ben ik te vinden in het kwaliteitsregister van de LV POH-GGZ en geef ik regelmatig trainingen, lezingen en webinars binnen mijn vakgebied.

Ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend. Ik reis graag naar Frankrijk waar een bezoek aan een mooi museum zelden in het programma ontbreekt. In het weekend maak ik graag de balans op en kom ik tot rust met een boswandeling.

Meest recente werkervaring

Interview

Voor het ontwikkelen van een app door Stichting Stresslogger ben ik geïnterviewd over het meten van stress en hoe deze te verminderen bij verschillende doelgroepen  | 2020

Trainingen

Online workshops voor JobOn en Werken voor elkaar over het omgaan met tegenslag en het nemen van stappen in de zoektocht naar werk | 2021

Trainingsdagen over stemmingsstoornissen ontwikkelt en gegeven aan de post-HBO opleiding tot POH-GGZ aan de HvA  | 2020

Workshopleider van brainstormsessies met huisartsen en specialisten op compagnonsdagen over leefstijl | 2020

Gastdocent

Gastdocent aan de HvA | 2020

Spreker tijdens verschillende nascholingen voor Praktijkondersteuning GGZ |  2019

Dit zeggen anderen over mij

Met Silvie hebben nauw samengewerkt in een projectgroep om van de Almeerse rookstopzorg tot de meest intensieve en effectieve zorg te maken met een geheel vernieuwd zorgprogramma. Ik heb Silvie leren kennen als individuele behandelaar en als opzetter en begeleider van een groep voor gestopte rokers in het kader van terugvalpreventie. Silvie heeft zich hierin zeer bekwaam en enthousiast getoond. Degenen die toekomstig met Silvie werken kunnen op haar rekenen als als energieke, empathische en gedreven professional

Michael Brouwer / Huisarts

Samen met Silvie heb ik 2 trainingen verzorgd voor de leergang POH-GGZ. Silvie heeft een enorme drive om het vak van POH’er goed neer te zetten o.a. door kennis over te brengen aan POH’ers in opleiding. Dat doet ze geweldig. Ze kan leuk vertellen, verbindt kennis aan ervaring en andersom, is interactief, is erg geïnteresseerd in de ander, en heeft leuke interactie met studenten. Het was zeker een fijne samenwerking en voor de toekomst echt een aanrader om vaker te doen!

Paulina Sedney / Onderzoeker sociaal domein

Laten we praten! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. 

Heb jij ook de wens om meer voldoening uit je werk te halen en om daarnaast in je vrije tijd genoeg energie over te hebben voor de zaken die voor jou belangrijk zijn? Maar weet je niet hoe je dat met jouw overvolle agenda voor mekaar krijgt? Heb je het gevoel dat jouw persoonlijke groei stagneert en je in een sleur raakt? Ik kan je hierbij helpen!

Mijn coaching is een combinatie van praktisch toepasbare adviezen & oefeningen voor een meer energie, minder stress en meer regie. In de gesprekken ervaar je hoe het is hoe je kan leven zodat dat twijfels en onzekerheden in de weg staan. Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvende adviesgesprek.

Plan een adviesgesprek in

“Geef mij de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat ik kan veranderen, en de wijsheid om het verschil hiertussen te zien.”

-F. van Assisi