Naast mijn coach- en trainingsbureau werk ik ook als psycholoog in een huisartsenpraktijk. In verband met de lange wachtlijsten in de ggz en de wildgroei aan coaches vind ik het belangrijk om als Prakijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) mijn hulp ook buiten de huisartsenpraktijk aan te bieden. Zodat meer mensen met een hulpvraag sneller professionele hulp kunnen krijgen.

Voor wie?

Silvie Coaching & Training biedt hulp aan mensen met lichte psychische, psychosomatische en psychosociale klachten of deze klachten willen voorkomen of signalen herkennen en behoefte hebben aan terugvalpreventie. Herken je jezelf in één van onderstaande voorbeelden? Dan is ondersteuning bij Silvie Coaching & Training iets voor jou!


Ik voel me somber  

Ik voel me down, ik heb weinig energie en trek me terug. Ik heb last van schuldgevoelens, doemgedachtes over de wereld of over de toekomst.  

Ik voel me angstig  

Ik ben vaak bang, ik heb last paniekaanvallen. Ik pieker over wat anderen van mij vinden of over wat er kan gaan gebeuren. Ik ga hierdoor bepaalde activiteiten of plekken uit de weg maar dat helpt niet.

Ik voel me onzeker  

Ik heb last van negatieve gedachtes over mezelf, ik ben bang dat ik niet goed genoeg ben. Ik twijfel vaak en zoek bevestiging bij anderen.

Ik weet niet wat voor keuze ik moet maken  

Ik zit met een probleem en weet niet goed welke keuze ik moet maken. Ik zou dit graag samen met iemand willen onderzoeken.  

Ik heb last van stress 

Ik vindt het moeilijk om mijn grenzen te bewaken. Ik heb last van burn-out klachten of ik maak me zorgen dat ik daar tegenaan zit.  

Ik heb last van slapeloosheid  

Ik heb regelmatig problemen met inslapen. Doorslapen lukt me niet. Ik ben vaak moe en heb moeite me te concentreren of dingen te onthouden. 

Voor wie is Silvie Coaching & Training niet geschikt? Herken je jezelf in één van onderstaande voorbeelden, neem dan contact op met jouw huisarts! 

Ik heb medicatie nodig 

Ik heb last van persoonlijkheids-problematiek

Ik heb last van een psychose  

Ik heb last van een ernstige verslaving  

Ik heb last van trauma 

Ik heb zelfmoordplannen


Aanbod

Tijdens het gratis telefonisch intakegesprek onderzoeken we samen of jouw hulpvraag past binnen de zorgverlening van de Silvie Coaching & Training. Na wederzijds goedkeuring zullen we jouw eerste sessie inplannen. Silvie Coaching & Training biedt ondersteuning in de vorm van:

  • 1 op 1 sessies face-to-face, via de mail, over de telefoon of via videobellen
  • wandel sessies
  • groepsbijeenkomsten of trainingen

Indien Silvie Coaching & Training jou niet de juiste hulpverlening kan bieden, zal ik met je meedenken waar je wel de juiste hulp zou kunnen krijgen. 


Bij Silvie Coaching & Training is het niet nodig om een diagnose of verwijsbrief van de huisarts te hebben om in behandeling te komen. Je kunt direct jouw eerste gratis intakegesprek boeken via onderstaand contactformulier.

Svp hulpvraag en voorkeur coachingsstijl vermelden (1 op 1, wandelcoaching of in groepsverband):