Last van moeheid, prikkelbaarheid, piekeren, slapeloosheid en concentratie- en geheugenproblemen? Je kunt bij mij terecht met vragen als:

 • Hoe krijg ik meer rust in mijn leven?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aanvoelen en aangeven?
 • Hoe kan ik stress symptomen eerder herkennen en hier actief iets mee doen?
 • Hoe ontdek ik of mijn huidige baan en/of relatie goed bij me past?
 • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?

Mogelijke gespreksonderwerpen tijdens onze sessies zijn balans werk/privé, zingeving, zelfbeeld, zelfvertrouwen, vitaliteit, omgaan met verandering, werkgeluk, betere communicatie met jezelf en met de ander, blokkades blootleggen en doorbreken, re-integratie en burn-out preventie.

Werkwijze

Vanaf de start bespreken we je waar je tegenaan loopt en verhelderen we je doelen. Het traject doen we samen waarbij jij de regie houdt en ik je help in je persoonlijke ontwikkeling door naar boven te halen wat al in jou zit.

Door middel van inzichtgevende vragen en oefeningen worden jouw klachten gereduceerd en achterhalen we de oorzaak van de burn-out. Ik leer je beter om te gaan met obstakels en om dichter bij jezelf te blijven. Zodat jij de regie in jouw leven weer hebt met een betere werk-privé balans tot gevolg. Ik ondersteun jou tijdens een eventueel reintegratie traject en tot slot stellen we een terugvalpreventie plan op.

De gesprekken worden op een deskundige, ondersteunende en oplossingsgerichte wijze gegeven. De methoden die ik tijdens de begeleiding gebruik bestaan uit effectief bewezen behandelvormen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment therapy (ACT), oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie en mindfulness.

Praktisch: Wat krijg je tijdens de begeleiding?

 • 1 telefonische kennismaking en gratis intake
 • 4-9 afspraken van 45 minuten, elke 2-4 weken.
 • Rapportage van de gesprekken en thuisopdrachten tussen de afspraken door 
 • Tussentijdse mail- en bel momenten
 • Koffie, thee, snacks
 • En meer…

Locatie: Ik werk vanuit Amsterdam en de sessies zullen plaatsvinden in Het Coachhuis- locatie Vondelpark.

Ik doe de gesprekken met jou ook graag tijdens een wandeling in de natuur of kan naar een andere locatie komen als dit voor jou beter werkt. Daarnaast bied ik ook coaching aan via het internet, ideaal om inzichten en handvatten te bespreken zonder dat je afstand en reistijd hoeft te overbruggen! Online coaching kan via videobellen, chat of mail, allemaal op het moment dat het jou uitkomt en binnen jouw veilige (werk)omgeving.

Resultaten

Wat anderen zeggen

Silvie is openminded en oordeelloos. Je kunt daardoor echt zijn wie je bent.

Silvie is energiek, betrokken, breed geïnteresseerd en zet aan tot zelfreflectie. De start voor het doorbreken van valkuilen!


Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in! Svp hulpvraag en voorkeur coachingsstijl vermelden (1 op 1, wandelcoaching of in groepsverband):