De oorzaak van stress is dat je draagkracht (dat wat je aankunt) niet in balans is met je draaglast (dat wat er van je wordt gevraagd). Wat je je kwetsbaarder maakt voor stress is een grote behoefte aan controle, jezelf wegcijferen en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Wil jij af van die onzekerheid en stappen voor jezelf durven nemen? 

Ik kan je daarbij helpen! Ik help je aan de hand van wetenschappelijke verantwoorde coachtechnieken waarmee je binnen enkele sessies aantoonbare resultaten ervaart:

  • Realistische doelen kunnen stellen en hier tevreden mee zijn
  • De dingen minder snel op jezelf betrekken
  • Makkelijker hulp kunnen vragen en accepteren
  • Minder van slag zijn door tegenslag
  • Plezier ervaren door meer tijd voor jouw hobby’s en jezelf
  • Je tevredener met meer zelfvertrouwen voelen
  • Dat kritische stemmetje minder de boventoon laten voeren
  • Belemmerende neigingen eerder herkennen en loslaten

Kijk hieronder voor het aanbod of klik op de button hieronder voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek!

 

Plan een adviesgesprek!

Methode

Vanaf de start bespreken we je waar je tegenaan loopt en verhelderen we je doelen. Het traject doen we samen waarbij jij de regie houdt en ik je help in je persoonlijke ontwikkeling door naar boven te halen wat al in jou zit.

Door middel van inzicht gevende vragen en oefeningen worden jouw klachten gereduceerd en achterhalen we de oorzaak van de stress. De gesprekken worden op een deskundige, ondersteunende en oplossingsgerichte wijze gegeven met verantwoorde behandelmethoden. Je leert beter omgaan met obstakels en dichter bij jezelf te blijven. Zodat jij de regie in jouw leven weer hebt met een betere werk-privé balans tot gevolg. Tot slot stellen we een terugvalpreventie plan op.

Je gaat je focussen op wat ertoe doet. Je krijgt meer voor elkaar en voelt je beter over wat je doet. Geniet van het zelfvertrouwen dat het lange termijn succes je brengt met het presteren binnen wat jij echt belangrijk vindt, terwijl je ook nog tijd hebt voor het werken aan je gezondheid en positieve relaties.

Geen wachtlijst, geen verwijsbrief nodig, geen diagnose 

De sessies worden bij Teeuwisse Coaching & Training niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik heb er bewust voor gekozen niet met zorgverzekeraars samen te werken, zodat er geen verplichte diagnose hoeft te worden gesteld en de inhoud van de zorg niet door de regels van de zorgverzekeraar wordt beïnvloed. Dit komt de kwaliteit, vrijheid en inhoud van de ondersteuning ten goede. Hierdoor kan Teeuwisse Coaching & Training flexibeler en persoonlijker op maat gemaakte ondersteuning bieden voor jouw hulpvraag. Je kunt natuurlijk kijken of je de gesprekken vergoed kunt krijgen via andere wegen, zoals je werkgever.

Het is goed om te weten dat bij alle vergoede zorg, je altijd eerst jouw eigen risico dient te betalen van 385 euro. Dit ben je dus sowieso kwijt, of je nu wel of niet bij een gecontracteerde behandelaar start. 

Ik heb samengewerkt met de volgende bedrijven en instellingen: