De oorzaak van stress is dat je draagkracht (dat wat je aankunt) niet in balans is met je draaglast (dat wat er van je wordt gevraagd). Eigenschappen die je kwetsbaarder maken voor stress zijn perfectionisme, hoge eisen en een gebrek van autonomie. 

Ik kan je daarbij helpen! Kijk hieronder voor het aanbod of klik op één van de buttons hiernaast. 

 

Ontdekken wat het voor jou kan betekenen?

Tijdens een vrijblijvende telefonische kennismaking van 20-30 minuten kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat de weg is voor een duurzame verandering om jouw doel te bereiken. 

Ik help je aan de hand van wetenschappelijke verantwoorde technieken waarmee je binnen enkele sessies aantoonbare resultaten ervaart. 

Aanbod coaching

Vanaf de start bespreken we je waar je tegenaan loopt en verhelderen we je doelen. Het traject doen we samen waarbij jij de regie houdt en ik je help in je persoonlijke ontwikkeling door naar boven te halen wat al in jou zit.

Door middel van inzicht gevende vragen en oefeningen worden jouw klachten gereduceerd en achterhalen we de oorzaak van de stress. De gesprekken worden op een deskundige, ondersteunende en oplossingsgerichte wijze gegeven met verantwoorde behandelmethoden. Je leert beter omgaan met obstakels en dichter bij jezelf te blijven. Zodat jij de regie in jouw leven weer hebt met een betere werk-privé balans tot gevolg. Tot slot stellen we een terugvalpreventie plan op.

Je gaat je focussen op wat ertoe doet. Je krijgt meer voor elkaar en voelt je beter over wat je doet. Geniet van het zelfvertrouwen dat het lange termijn succes je brengt met het presteren binnen wat jij echt belangrijk vindt, terwijl je ook nog tijd hebt voor het werken aan je gezondheid en positieve relaties.

Geen wachtlijst, geen verwijsbrief nodig, geen diagnose

De sessies worden bij Silvie Coaching & Training niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik heb er bewust voor gekozen niet met zorgverzekeraars samen te werken, zodat er geen verplichte diagnose hoeft te worden gesteld en de inhoud van de zorg niet door de regels van de zorgverzekeraar wordt beïnvloed. Dit komt de kwaliteit, vrijheid en inhoud van de ondersteuning ten goede. Hierdoor kan Silvie Coaching & Training flexibeler en persoonlijker op maat gemaakte ondersteuning bieden voor jouw hulpvraag. Je kunt natuurlijk kijken of je de gesprekken vergoed kunt krijgen via andere wegen, zoals je werkgever.

Het is goed om te weten dat bij alle vergoede zorg, je altijd eerst jouw eigen risico dient te betalen van 385 euro. Dit ben je dus sowieso kwijt, of je nu wel of niet bij een gecontracteerde behandelaar start. Jouw eigen risico is dus omgerekend al 4 sessies bij de Silvie Coaching & Training. Uit ervaring blijkt dat de meeste mensen genoeg hebben aan één kennismakingsgesprek en 4 behandelgesprekken.

Ik heb samengewerkt met de volgende bedrijven en instellingen: