De counselor voor het verbeteren van jouw mentale vitaliteit

Toegepast psycholoog | Registercounsellor ABvC®

Welkom thuis

Groot verantwoordelijkheidsgevoel en moeite alle ballen hoog te houden? Herken jij jezelf in een pleaser of perfectionist? Het risico bestaat dan dat je door alle to-do lijstjes en het prioriteren van anderen, jezelf halverwege krijt raakt. Je weet niet meer wie je nu daadwerkelijk bent en wat je wil. Wat je wel weet is dat je van die spanning af wil en eindelijk rust en tijd voor jezelf.
Verlang je ernaar om met meer energie en zelfvertrouwen in het leven te staan?

Het gaat om leren ontspannen en thuiskomen bij jezelf. Dit leidt tot zoveel meer authenticiteit, zelfvertrouwen en voldoening!

Bij mij kun je terecht voor persoonlijke begeleiding waar jaren aan ervaring en kennis over burn-out, zelfbeeld en assertiviteit wordt gecombineerd met professionele, lichaamsgerichte counselling.


Over mij

Ik ben toegepast psycholoog en Registercounsellor ABvC®. De afgelopen 15 jaar heb ik inmiddels vele mensen geholpen op het gebied van stress en zelfbeeld.
Ik werk part-time als praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) in een huisartsenpraktijk en ben daarnaast in 2019 mijn eigen praktijk begonnen. Ook ben ik LVV erkend vertrouwenspersoon in de kunst & cultuur sector.

Als counselor, gespecialiseerd in stress, burn-out en zelfbeeld, help ik perfectionisten, HSP'ers en pleasers door middel van gesprekken en lichaamsgerichte oefeningen om thuis te komen in hun lichaam en in het hier en nu te leven. Ik werk eclectisch wat betekent dat er delen van verschillende therapievormen worden toegepast zoals Mindfulness, Acceptance & Commitment Therapie (ACT), elementen van Schematherapie en Yin yoga.

Ik vind het belangrijk dat de counselling die ik bied wetenschappelijk verantwoord is. Om die reden volg ik regelmatig nascholing en ben ik te vinden in het beroepsregister van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en in het register voor LLV erkende vertrouwenspersonen. Naast de 1-op-1 begeleiding in mijn praktijk geef ook geregeld workshops en webinars binnen mijn vakgebied.

Testimonials

Silvie is een sterke en lieve vrouw die mij snel op mijn gemak stelde. Ik voelde me veilig en welkom en echt gezien. Ze bewoog mee en voelde goed aan wat er nodig was in het moment.

Vanuit een positieve, frisse energie hebben we interactieve oefeningen gedaan waardoor ik mijn stressoren nu beter herken en mee omga.
Door de persoonlijke aandacht, tips en tools van Silvie in de verwelkomende ruimte aan het Vondelpark heb ik geleerd een luchtigere kijk naar mezelf en omstandigheden te hebben waardoor ik me relaxter en meer ontspannen voel.

Ik heb geleerd dat ik niet altijd alle ballen hoog hoef te houden en plezier mag maken. Ik fiets nu vaak een andere weg naar werk voor de afwisseling en zwem elke week in natuurwater. Dat voelt goed en ik geniet!

Tess

Massagetherapeut en voedingscoach

In eerste instantie dacht ik niet meteen aan een coachtraject maar door een gesprek met Silvie besefte ik me dat ik met coachgesprekken veel dieper op de problemen in zou gaan én het vinden van een oplossing. Tijdens de sessies confronteerde Silvie me met waar ik tegenaan liep en maakten we korte-lange termijn doelen. Al na 3 sessies over werk en het overwinnen van angst ben ik echt héél erg blij dat ik dit ben aangegaan. Dit komt doordat Silvie er echt voor je is, álles en het béste uit jou wil halen. Daarnaast maakt de uitleg vanuit psychologisch oogpunt hoe je als mens in elkaar zit én de ervaringsoefeningen dat ik de sessies als heel erg goed en prettig heb ervaren. Elke keer kwam ik echt een stapje verder. Ik weet nu wat ik wil en niet wil, creëer nieuwe kansen zoals een betere werkomgeving en grijp deze met beide handen aan! Silvie, bedankt voor al je steun, advies en ook je humor om te relativeren!

Milou

Leerlingbegeleider basisonderwijs

In de hectiek van alle dag kan het soms een stap zijn om een echte investering in jezelf te doen, zoiets kost tijd en geld en je hebt het al zo druk. Toch kan ik van harte aanbevelen om het toch te doen, omdat je leven fijner kan zijn als je bepaalde problemen aangaat.

Silvie heeft een prettige, positieve persoonlijkheid, geeft fijne complimenten, denkt oprecht met je mee en je interessante opdrachten mee.

Ook vind ik het fijn dat ik haar eigenlijk altijd kon bereiken als ik tussen onze sessies door ergens tegenaan liep.
Ik ben zo enthousiast over haar methodes dat ik nu ook een assertiviteitstraining bij haar volg.

Eva

Beleidsmedewerker Gemeente Amsterdam

Persoonlijke begeleiding
& counselling

Door middel van persoonlijke, professionele counselling leer ik je veerkrachtig omgaan met jouw onzekere gevoelens, stressvolle piekergedachten en om meer te doen aan zelfzorg. Zodat je meer rust in je hoofd ervaart en ontspanning in je lichaam. Naast jouw persoonlijke doel merk je dat je meer zelfvertrouwen en regie ervaart.

Door het stellen van verdiepende vragen en een objectieve, oordeelloze blik help ik jou bij het verkrijgen van zelfkennis en onderzoeken wij samen jouw kwetsbaarheden en krachten. Opdat je tot nieuwe inzichten, veranderingenen en zelfontwikkeling kan komen.
De sessies vinden online plaats of in mijn praktijk in Amsterdam.

Cosmetic Stuff
Cosmetic Stuff
Towels
Cosmetic Stuff
plan een gratis kennismaking

Tarieven / Vergoeding

Een (telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.
Een individuele sessie van 60 minuten kost voor particulieren €95,- incl. BTW.
Vanaf 1 april wordt dit €98,- incl. BTW.

De sessies worden (deels) vergoed met een aanvullende zorgverzekering bij de volgende verzekeringen: Aevitae (EUCARE), CZ, De Friesland, FBTO, IZA, IZZ, Menzis, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Univé, United Consumers, UMC, VGZ, VvAA, ZEKUR en Zilveren Kruis.

Jouw eigen risico wordt voor counselling niet aangesproken. Je hebt geen verwijsbrief van jouw huisarts nodig, er wordt niet met diagnoses gewerkt en er is geen wachtlijst.

Ik sta geregistreerd in het register van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling  (ABvC) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Opdrachten gedaan voor: 

Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo