?>

De beste manier om duurzaam mentaal vitaal te blijven.

Mentale vitaliteit

Mentaal fit blijven is zonder meer even belangrijk als fysiek fit blijven. Burn-out raken is de beroepsziekte nummer één geworden. Als mentale vitaliteitscoach help ik daarom mensen met het verbeteren van hun mentale vitaliteit door bijvoorbeeld gericht aan de slag te gaan met het verhelpen van werkstress.  

Helaas is het niet mogelijk om snel mentaal fit te worden, net als dat het niet mogelijk is om zonder langdurige training een marathon te lopen. Net als bij het beoefenen van een sport vereist mentaal fit worden de nodige oefening en geduld. Als coach ben ik continu op zoek naar methodes en oefeningen die daarbij helpen. 

Inspirerende coaching en online oefeningen combineren

De sportpsychologen van Emotiplus weten alles van hoe mentale en fysieke vitaliteit met elkaar verbonden zijn. Zij hebben cursussen en applicaties ontwikkeld voor sporters, werknemers of anderen die graag op een gezonde manier willen blijven presteren. 

In hun aanpak staat ‘emotionele intelligentie’ centraal. Dat betekent dat je leert hoe je emoties kan gebruiken om mentaal fit te worden en tegelijkertijd je sport- en teamprestaties kan verbeteren. 

Hun aanpak is daarom een goede aanvulling op de methodes die ik gebruik en sluit aan bij mijn missie om Nederland mentaal fit te krijgen. Wij werken dan ook graag samen. De methode die Emotiplus gebruikt is daarnaast wetenschappelijk getoetst door de Technische Universiteit Eindhoven. 

De gerichte toepassing van technologie maakt voor psychologen veel mogelijk. Uiteindelijk blijft persoonlijk en menselijk contact van groot belang. Ik bied de cursisten van Emotiplus dan ook graag de verdieping waar zij behoefte aan kunnen hebben. Tegelijkertijd maak ik graag gebruik van de kennis en kunde van Emotieplus om mijn coachees nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Ik ben dan ook erg blij met deze samenwerking. Wil je meer over Emotiplus weten? Kijk dan hier op hun website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *